Libraria

Shtigje dhe trotuare

Categories:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Description

Autori:   Dritëro Agolli

Viti:   2018

Edicioni: 3

Kolana:   Lotët e Qiririt

Zhanri:   Poezi

Faqe:

ISBN:   978-99927-34-68-1

Format: 14 x 21

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtigje dhe trotuare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Libra te tjere