Blogu

Kërkoni

Na kontaktoni:

Shpërndaje në:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on telegram
Share on reddit
Share on email

E shkuara e autorit Shqiptar

September 12, 2021

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or

Lexo më shumë

Librat me te bukur nga Dritero Agolli

September 12, 2021

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or

Lexo më shumë

Jeta dhe veprat e Dritero Agollit

September 9, 2021

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or

Lexo më shumë

Veprat që janë ekranizuar në këta filma:

 1. “I teti në bronx” – Regjisor Viktor Gjika
 2. “Horizonte të hapura”- Regjisor Viktor Gjika
 3. “Njeriu me top”- Regjisor Viktor Gjika
 4. “Njeriu i mirë”- Regjia: Ibrahim MuçoKristaq Mitro
 5. “Krevati i perandorit” – Regjisor: Endri Keko
 6. “Flutura në kabinën time”- Regjia: Vladimir Prifti
 7. “Apasionata” – Regjia: Kristaq Mitro dhe Ibrahim Muçaj
 8. Shkëlqimi dhe rënia e Shokut Zylo – Regjizor: Fatmir Koci

Dramat:

 1. Fytyra e dytë
 2. Mosha e bardhë
 3. Fytyra e dytë
 4. Baladë për një grua

Baleti për fëmijë: Pleshti dhe Xixëllonja