Libraria

Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo

Categories:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Description

Autori:   Dritëro Agolli

Viti:   2020

Edicioni: 6

Kolana:   Stinët

Zhanri:   Roman

Faqe:

ISBN:   978-9928-4189-1-3

Format:     14 x 21

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Libra te tjere